• STROKOVNOST

    Naši odvetniki so bili udeleženi v nekaterih izmed najbolj kompleksnih postopkov vodenih pred domačimi institucijami in institucijami Evropske unije.

O nas

Odvetniška družba Kocmut je specializirana za gospodarsko in civilno pravo ter zagotavlja pravne storitve najvišje kakovosti domačim in tujim strankam iz širokega kroga različnih gospodarskih področij. Naši odvetniki imajo ogromno izkušenj pri zastopanju strank, saj so bili udeleženi v nekaterih izmed najbolj kompleksnih postopkov obravnavanih pred domačimi sodišči in drugimi pristojnimi domačimi institucijami, kot tudi pred Evropsko komisijo in pred sodišči Evropske unije.

Široko pravno znanje in večletne izkušnje pridobljene v okviru študija in dela tako doma kot na tujem, nam omogočajo, da tudi najzahtevnejše pravne zadeve svojih strank razrešujemo na zanje optimalen način. Svoje storitve zagotavljamo z najvišjo stopnjo integritete in skrbnosti, ter sledimo stališču, da sta jasna komunikacija in hitra odzivnost ključna za uspešnost odnosov s strankami.

Odvetniška družba Kocmut je dejaven član Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji in Britansko-slovenske gospodarske zbornice.

O nas

Storitve

Odvetniki

Kontakt